Kahvila-Ravintola Minea
Hyvää ruokaa ja palvelua suurella sydämellä

Palvelut

 

Meiltä löydät päivittäin vaihtuvat lounasvaihtoehdot, laadukkaat kokoustarjoilut, sekä catering-palvelut ammattitaidolla. 


Ovemme ovat avoinna kaikille asiakkaille aukioloaikojen mukaisesti.


Käytämme Suomalaisia tuotteita ja lähituottajia, kuten:

Metsärannan Liha: porsaanlihat ja makkarat - Metsärannan Liha on v. 1995 perustettu lähiruoan tuottaja ja edelläkävijä Punkalaitumelta. Koko toimintamme ajan olemme panostaneet possujen hyvinvointiin ja olosuhteisiin.

Aallon Leipomo: pullat ja leivät - Kun Aallon Leipomo Oy 1930-luvulla aloitti toimintansa, taikinat vaivattiin vielä käsin ja nykysilmin katsottuna käsityön osuus olikin huomattava: leipomotyön laajamittaisempi koneellistuminen oli vielä kaukana edessäpäin.

Moision Kotipakari: pullat ja leivät - Moision leipomon tuotteet ovat tuttuja Hämeenkyröläisille ja ympäristö kuntien asukkaille jo 1980-luvun alusta lähtien.

Veikkola: kananmunat - Tuoreita kananmunia Huittisista.

Herkkujuustola: juustot - Herkkujuustola on yhdistelmä sveitsiläistä juustonvalmistusperinnettä ja puhtaita suomalaisia raaka-aineita.


Valitsemme tuottajat, jotka vastaava korkeita laatustandartejamme. Lähituottajien kanssa teemme jatkuvasti yhteistyötä, jotta meillä olisi teille parhaat mahdolliset raaka-aineet ja tuotteet.