Kahvila-Ravintola Minea
Hyvää ruokaa ja palvelua suurella sydämellä

Palvelut

 

Meiltä löydät päivittäin vaihtuvat lounasvaihtoehdot, laadukkaat kokoustarjoilut, sekä catering-palvelut ammattitaidolla. 

Avaamme kahvilan, jossa on aamupala saatavilla edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät myös maittavat suolaiset ja makeat tarjoiltavat päivittäin.

Ovemme ovat avoinna kaikille asiakkaille aukioloaikojen mukaisesti.


Käytämme Suomalaisia tuotteita ja lähituottajia, kuten:

Metsärannan Liha: porsaanlihat ja makkarat - Metsärannan Liha on v. 1995 perustettu lähiruoan tuottaja ja edelläkävijä Punkalaitumelta. Koko toimintamme ajan olemme panostaneet possujen hyvinvointiin ja olosuhteisiin.

Aallon Leipomo: pullat ja leivät - Kun Aallon Leipomo Oy 1930-luvulla aloitti toimintansa, taikinat vaivattiin vielä käsin ja nykysilmin katsottuna käsityön osuus olikin huomattava: leipomotyön laajamittaisempi koneellistuminen oli vielä kaukana edessäpäin.

Moision Kotipakari: pullat ja leivät - Moision leipomon tuotteet ovat tuttuja Hämeenkyröläisille ja ympäristö kuntien asukkaille jo 1980-luvun alusta lähtien.

Veikkola: kananmunat - Tuoreita kananmunia Huittisista.

Herkkujuustola: juustot - Herkkujuustola on yhdistelmä sveitsiläistä juustonvalmistusperinnettä ja puhtaita suomalaisia raaka-aineita.


Valitsemme tuottajat, jotka vastaava korkeita laatustandartejamme. Lähituottajien kanssa teemme jatkuvasti yhteistyötä, jotta meillä olisi teille parhaat mahdolliset raaka-aineet ja tuotteet.